Gelová modeláž

 

 

Modeláž je vhodná pro každý typ nehtů. Bývá obava z toho, že nehet nedýchá pod nánosem hmoty a že se objeví plísně. Nehet vyrůstá z nehtového kořene, posunuje se vytlačován dalšími nehtovými destičkami k okraji prstu po nehtovém lůžku. Pokud se nanese zpevňující hmota, nebrání se v jeho funkci. Veškeré materiály, se kterými se pracuje, jsou vyvíjeny jako ochrana a nijak neovlivňují  a nenarušují vlastní nehet.

 

Modeláž gelových nehtú vřele doporučuji.Vypadají přirozeně a výsledek modeláže je efektivnější než u jiných způsobů modeláže.

Gelové nehty Vám ušetří spoustu času v péči o pěstěné ruce.

 

Gelové nehty se musejí doplňovat.Četnost doplnění je u každé zákaznice individuálí,záleží na rychlosti růstu Vašeho přírodního nehtu,ale je to okolo 3-4 týdnů.Po první modeláži mohou vaše nehty růst rychleji.

Gelové nehty se mohou aplikovat na jakoukoliv velikost i tvar nehtu.Gelové nehty se tvoří nanášením vrstev gelu na přírodní nehty.Vzájemně se spojí a vytvrdnou v pevný nehet.Nehty vytvrdnou působením ultrafialového záření v UV lampě.

 

 

Navštěvujte speciálně vyškolené manikérky a designérky. Nesnažte se o provádění nehtové modeláže doma či u kamarádky, která to „umí“. Můžete si poškodit nehtovou ploténku a narušit celý nehet.